Quim Masferrer presenta a la Seu d’Urgell el teatre ‘Bona Gent’ on realitza un homenatge al públic, una de les peces claus de la cultura. Aquest espectacle que havia de tenir lloc durant la festa major del 2020 es va haver de cancel·lar per la complicada situació epidemiològica de la ciutat.

L’espectacle ‘Bona Gent’ ha omplert el Palau d’Esports amb gairebé 500 persones i entrades exhaurides dos dies abans de l’acte. Quim Masferrer ha realitzat un teatre únic a través de les vivències dels urgellencs i urgellenques.

A través d’històries que el públic li explicava abans o després de la seva anterior obra de teatre, Masferrer va començar a pensar que era una pena que la resta d’espectadors marxessin sense saber aquelles anècdotes. A partir d’aquí, l’actor va pensar que volia fer un espectacle on els protagonistes fossin els mateixos assistents com a homenatge.

Aquesta activitat tanca les propostes previes a la festa major de la Seu que tindrà lloc fins dimarts que ve amb diferents actes per a tots els públics.

Parlen al vídeo: QUIM MASFERRER, ACTOR I DIRECTOR DE TEATRE