Després d’un any de parèntesi obligat per la pandèmia, la Festa de l’Estany torna aquest any a Puigcerdà amb una setmana plena d’actes diversos, entre activitats, concerts o xerrades. Va començar dilluns i s’allarga fins diumenge, quan arriba el plat fort de la festa.

Enguany, alguns dels moments més típics no es podran fer amb tota normalitat com altres anys, però s’han adaptat per poder-se mantenir vius.

En total seran 8 grups de carrossaires, algun menys que altres anys. També s’ha reformulat el correfoc, que serà substituït per un espectacle de foc, i el que s’ha hagut de suspendre són els focs artificials i la travessa de l’estany.

Qui no hi faltarà serà la Vella de l’Estany.

La Festa de l’Estany té 135 anys d’història i es va començar a fer amb l’arribada dels primers estiuejants a la vila de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ