La festa major de la Seu d’Urgell comença amb una proposta pels més petits. Diferents casals del municipi han omplert els carrers i places de la Seu de jocs mentre resolen un misteri que l’alcalde els ha explicat a través d’una carta. Aquesta gimcana és l’activitat alternativa a la rua de casals que es feia cada any i que enguany no es permet per la situació de pandèmia.

L’ajuntament de la Seu ha fet una crida a la població perquè es desplacin a peu durant aquests dies per evitar problemes de mobilitat dins el nucli urbà, ja que els aparcaments seran limitats i molts carrers es troben tallats a la circulació.
Entre els actes més destacats del cap de setmana hi ha el pregó de festa major que serà a càrrec del personal sanitari i el Ball Cerdà de Gegants que vol ser un homenatge a tots els balladors i balladores que hauran d’esperar un any més per tornar a la plaça.

D’altra banda, 60 atraccions i parades ja s’han instal·lat pels carrers de la Seu on es podran trobar fins aquest diumenge, dia 31. Les fires que podran obrir de 5h del matí a 12h de la nit es troben al pàrquing Doctor Peiró, al Passeig i a l’avinguda Pau Claris.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL