La secretària general de l’Esport, Anna Caula, ha visitat aquest divendres la Pobla de Segur i Sort per conèixer-hi les principals actuacions esportives que s’hi duen a terme. En el cas de la Pobla de Segur, els responsables municipals li han exposat el projecte que volen dur a terme al voltant de l’Espai Raier, on hi ha d’anar el Centre d’Esports de Muntanya. Un projecte que ha de permetre fer créixer els cicles formatius relacionats amb els esports de muntanya que ara s’imparteixen a l’institut i que acullen a un miler d’alumnes l’any. Caula ha assegurat que la Generalitat hi col·laborarà.

El projecte preveu adaptar l’actual Espai Raier perquè pugui acollir les aules dels cicles i, a la vegada, crear un seguit d’equipaments esportius al seu voltant que, a part de servir a la població, també siguin els espais de pràctiques dels cicles.

En relació a la piscina, des de l’Ajuntament estudien la possibilitat d’arreglar l’actual equipament que es fa servir a l’estiu o bé directament buscar finançament per construir una piscina coberta nova.

Parlen al vídeo: ANNA CAULA, SECRETÀRIA GENERAL DE L’ESPORT - MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR