Ahir dimecres va tenir lloc el quart i últim concert del Cicle de Jazz de Bolvir, que d’aquesta manera tanca ja la seva 13a edició després de les quatre actuacions musicals que s’han pogut veure durant cada setmana del mes d’agost.

A cada concert hi han assistit prop de 500 persones, i el més exitós va ser el de la setmana passada amb vora 700 assistents. Unes xifres que des de l’ajuntament creuen que superen les d’altres anys, quan no es tenia registre perquè no s’havia de fer reserva prèvia.

El concert d’ahir va anar ser una mica diferent perquè a banda de la música també incloïa el ball, en aquest cas el claqué de la Barcelona Rhythm Tap, que va aixecar els aplaudiments del públic. Un públic format per gent de Bolvir i altres pobles de la comarca, i sobretot per molts estiuejants.

La futura plaça major del poble, on aquest s’ha situat l’envelat dels concerts, es calcula que estarà acabada la primavera de l’any vinent.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR