Les obres de millora de la carretera que des de Martinet dona accés al municipi de Lles de Cerdanya estan acabant aquests dies la seva segona fase, que ha permès refer tot un tram de la via que arriba fins al poble de Travesseres.

Durant aquests mesos de treballs s’ha eixamplat la calçada, s’ha renovat el paviment i també s’ha corregit la traçada de la carretera per reduir els revolts més tancats. Ara s’està ja acabant de pintar i de col·locar les tanques protectores.

La millora de la carretera és una llarga reivindicació dels veïns del municipi, ja que la calçada estava molt malmesa de anys.

Ara fa tres anys es va dur a terme la primera fase d’aquestes obres, que va arreglar un tram d’uns dos quilòmetres sortint del poble de Lles. Aquella actuació es va alentir per l’estat del terreny, però en canvi ara els treballs s’han dut a terme sense entrebancs, i per això el veïnat està especialment satisfet.

Ara queda per realitzar l’última fase de les obres, que s’han de fer en el tram final de carretera fins a Martinet. De moment hi ha data prevista, però des de l’ajuntament confien que serà aviat per la bona predisposició de la Diputació de Lleida, que és la propietària de la carretera.

Parlen al vídeo: DANI OLIVERA, ALCALDE DE LLES DE CERDANYA