Abans de reunir-se amb els alcaldes del Pallars Sobirà, el president Aragonès ha visitat la Pobla de Segur. A banda de trobar-se amb els representants locals i signar el llibre d’honor de l’Ajuntament, també ha visitat les principals obres que s’han dut a terme recentment al municipi. Una de les peticions que se li ha fet des de l’Ajuntament és suport econòmic per poder enllestir les instal·lacions que han d’acollir el Centre d’Esports de Muntanya, per poder fer créixer el Cicle Mitjà d’Ensenyaments de Muntanya, que actualment ja atrau un miler d’estudiants cada any a la Pobla.

Aragonès també ha pogut estrenar el nou ascensor de les Esgrases, tot i que amb un sistema provisional. Les obres van acabar a finals de juny però la companyia elèctrica encara no hi ha fet arribar la corrent elèctrica.

Després de la Pobla de Segur, Aragonès també ha fet una visita a l’Ajuntament de Sort, on s’ha trobat amb els representants locals i ha signat el llibre d’honor.

Posteriorment, ha fet una passejada per la població fins arribar al Consell Comarcal, per reunir-se amb la resta d’alcaldes de la comarca.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR - PERE ARAGONÈS, PRESIDENT DE LA GENERALITAT