El concert familiar ‘Reggae per Xics’ que presenta ‘Quadern de bitàcola’ ha exhaurit les entrades aquest dimarts a la Seu d’Urgell. La proposta que s’emmarca dins els actes previs a la festa major de la ciutat s’ha celebrat al Palau d’Esports.

Tot i les restriccions per la COVID el públic més petit i entregat no ha pogut evitar moure el cul de la cadira amb algunes de les cançons de la banda.

Cal comentar, que el teatre de festa major que tindrà lloc dijous a la nit també ha esgotat ja totes les places disponibles. Quim Masferrer arriba a la Seu amb el seu espectacle ‘Bona Gent’.

L’ajuntament de la Seu fa una crida per limitar la circulació de vehicles a l’interior de la ciutat i desplaçar-se a peu. També es demana que la gent s’anticipi a adquirir les entrades ja que només estan disponibles de manera prèvia als actes. Per aquest motiu s’han habilitat dos punts presencials: a l’oficina de turisme i al centre cultural Les Monges.

La festa major de la capital urgellenca s’iniciarà divendres al matí quan els casals d’estiu ompliran els carrers de la ciutat de jocs.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE FESTES I TRADICIONS