El restaurant Ca l’Amador, situat a Josa de Cadí, ha creat una cervesa d’edició limitada per celebrar el 21è aniversari de l’espai. La beguda s’ha anomenat Purpur en homenatge al dj que té el mateix nom, resident a la sala Moog de Barcelona.

Ca l’Amador i l’espai de cerveses REFU de Vielha s’han unit per crear aquesta cervesa ambre rogenca que es caracteritza per tenir aromes de caramel, cítrics i herbacis amb un toc amarg al final.

Aquests dos projectes es van conèixer a la Taverna dels Predicadors a Manresa, un espai per a la divulgació de la cultura cervesera a Catalunya, i comparteixen la defensa de la qualitat dels productes artesans i de proximitat a l’entorn natural dels Pirineus amb tot el que això implica.

Ca l’Amador va iniciar el projecte gastronòmic l’any 2000 en un dels pocs pobles que es troba dins el parc natural Cadí Moixeró. Aquestes cerveses artesanes que ja fa unes setmanes que es poden degustar al restaurant tenen una bona acollida entre els clients.

Parlen al vídeo: DIEGO ALÍAS, PROPIETARI CA L’AMADOR