L’Associació Menja’t l’Alt Urgell i la merceria Cal Bundancieta a la Seu proposen fer el vermut del Ball Cerdà adaptat a les mesures sanitàries i amb productes de proximitat. Aquests dos comerços de la ciutat s’uneixen per motivar a la població a utilitzar el tradicional vestit del Ball Cerdà i fer el vermut.

Tot i que en un principi es volia organitzar una activitat presencial, finalment s’han creat unes unitats limitades de caixes vermut que es podran recollir el mateix diumenge al migdia a la botiga de Menja’t l’Alt Urgell a la Seu.

El lot de vermut inclourà, entre altres, patates, fuet, beguda i un obsequi sorpresa. Es pot fer la reserva a través de telèfon o a qualsevol dels dos establiments que han impulsat aquesta iniciativa.
D’altra banda, Menja’t l’Alt Urgell també recupera la caravana de menjar que durant la festa major es situa al Passeig Joan Brudieu.

Per les restriccions de la pandèmia el tradicional Ball Cerdà es veu una vegada més anul·lat, tot i això es realitzarà un ball de Gegants sense públic que es podrà seguir en directe per Pirineus Televisió.

Parlen al vídeo: MERCÈ GARCIA, MERCERIA CAL BUNDANCIETA - MARISOL SALVADOR, ASSOCIACIÓ MENJA’T L’ALT URGELL - URGELL ISUS, RESPONSABLE ASSOCIACIÓ MENJA’T L’ALT URGELL