El Festival de Música Vila de Rialp ha clos aquest dissabte a la nit el gruix dels concerts de la seva 21a edició, a l’espera tan sols del recital que oferirà la Swing Pallars Orquestra el diumenge 26 de setembre. Els virtuosos russos Yuri Martinov i Alexei Lundin han estat doncs els encarregats de posar el punt final a aquest tram central del festival, pel qual hi ha passat uns 1.500 espectadors. Una xifra que ha satisfet als seus organitzadors.

Una de les iniciatives més singulars del festival ha estat el concert dels Manel, que es va celebrar a l’anomenada catedral de la fusta de Rialp.

Pel festival també hi ha passat Toti Soler i Gemma Humet, Ivon Frontela, Aba Taano o Joel Bardolet. A més, hi ha hagut algunes activitats paral·leles, com una exposició de ceràmica feta per Jordi Cuixart des de la presó de Lledoners, que es podrà veure a la segona planta de l’Ajuntament fins aquest pròxim dilluns 30 d’agost, així com el cicle de cinema Paco Poch o el cicle de conferències “Cultura i pensament”.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP