L’Ajuntament de la Vall de Boí ha dut a terme una campanya per tal d’evitar l’acampada al passeig del riu de Barruera. Aquestes setmanes d’estiu havia detectat un fort increment de persones pernoctant en autocaravanes, furgonetes camperitzades i, fins i tot, tendes de campanya instal·lades al mig de la via pública. Davant d’aquesta situació, el consistori ha reforçat la senyalització que indica la prohibició de pernoctar a la zona i ha demanat ajuda als Mossos d’Esquadra.

Des del consistori no volen que la zona es converteixi en un indret d’acampada lliure perquè, entre altres qüestions, és perillós en estar tant a prop del riu.

Des que s’ha col·locat la senyalització s’ha notat un descens important d’autocaravanes, passant d’una cinquantena a una desena amb una setmana de diferència. Des del consistori afegeixen que l’objectiu és anar incrementant les zones adaptades per acampar-hi, amb els seus corresponents serveis, per tal d’anar endreçant aquest tipus de turisme.

Parlen al vídeo: NIL MONSÓ, REGIDOR DE LA VALL DE BOÍ