Una cinquantena d’actes formen la festa major de la Seu d’Urgell que es celebrarà del divendres 27 al dimarts 31. En els esdeveniments previs, aquest diumenge, ha tingut lloc al Palau d’Esports un concert de Pau Riba i de Mortimers on el cantautor ha commemorat el seu primer treball discogràfic, Dioptria 50. El concert ha estat organitzat per Òmnium Cultural Alt Urgell dins la celebració del Correllengua.

La festa major d’enguany es presenta sota el lema Ens activem!

Tot i que la majoria d’activitats s’han pogut adaptar a les mesures de la pandèmia, algunes d’aquestes segueixen anul·lades com el correfoc, la cercavila de gegants i el tradicional Ball Cerdà que es substitueix per un ball de Gegants.

Entre la programació prèvia a la festa major destaca el dimarts el concert ‘Reggae per xics’ i el teatre Bona Gent de Quim Masferrer que tindrà lloc dijous.

Des del consistori destaquen que s’arriba a la celebració de la festa major amb les millors xifres epidemiològiques dels darrers mesos.

Tots els actes requereixen reserva prèvia amb un cost de 20 cèntims per la gestió en el cas de les propostes gratuïtes i 2 euros com a preu simbòlic per a la resta.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE FESTES I TRADICIONS - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL