La projecció del documental ‘Camí d’Àrreu’, d’Aleix Gallardet, ha servit per cloure aquest diumenge la desena edició del Mostremp, la mostra de cinema rural del Pallars. Durant sis dies, prop de 1.200 persones han assistit a les diverses projeccions i activitats complementàries. Una xifra que des de l’organització han valorat de forma molt positiva ja que, tot i ser similar a edicions anteriors, amb l’actual context pandèmic no esperaven arribar-hi

Pel que fa als principals premis, el millor curtmetratge ha estat per La pared, de Gala Garcia, un film que mostra el divorci des d'una visió infantil. El vot del públic, ha premiat el documental Erroak, de Sergio Azkarate, que tracta el despoblament de Vitòria. A banda de les projeccions, també hi ha hagut activitats paral·leles, com ara una exposició de cartells de cinema protagonitzats per gent de Tremp, tallers i classes relacionats amb el cinema o espectacles infantils entre altres.

Parlen al vídeo: JOSÉ BERGÉS, DIRECTOR DEL MOSTREMP