El Cadí La Seu inicia els entrenaments després que totes les jugadores hagin superat les proves físiques i revisions mèdiques. Les urgellenques han començat a treballar al Pavelló Municipal de la Seu d’Urgell, amb les baixes de Gala Mestres i Ariadna Pujol.

L’entrenador, Bernat Canut, destaca la renovació de jugadores nacionals de la temporada passada i la incorporació de peces físiques i polivalents perquè s’adaptin a la forma de joc de l’equip. També ha remarcat la baixa finalment de Chelsey Perry per una lesió de llarga durada.

Durant el cap de setmana han fet proves de força al gimnàs del Parc del Segre i les primeres sensacions de treball entre les jugadores són molt bones.

El Cadí La Seu ja té la pretemporada planificada amb quatre partits amistosos que començaran l’1 de setembre i la final de la Lliga Catalana Femenina.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU