Nova marató de vacunació a la Seu d’Urgell que ha ampliat la franja d’edat fins als 12 anys. La Pista Polivalent de la ciutat ha acollit una setmana més una jornada de vacunació sense cita prèvia amb l’objectiu d’administrar la primera dosi de Pfizer a tanta gent com sigui possible. Tot i que a primera hora s’han format cues l’afluència de gent ha disminuït considerablement al llarg del matí.

Els joves d’entre 12 i 16 anys han hagut de fer-ho acompanyats de pares, mares o tutors legals. En aquesta marató s’ha començat a vacunar la població nascuda entre 2006 i 2009 que des de dimecres ja pot demanar hora per vacunar-se.
D’altra banda, també aquest matí, l’ajuntament de la Seu i Creu Roja han organitzat un cribratge oferint PCR gratuïtes al Passeig Joan Brudieu, tot i que les dades sembla que han millorat a la capital urgellenca el risc de rebrot segueix sent molt elevat.

Durant aquesta jornada s’han realitzat 77 PCR al punt de cribratge i s’han administrat 175 primeres dosis de Pfizer a la cinquena marató de vacunació.

A l’Alt Urgell ja tenen la pauta completa de la vacunació més d’un 56% de la població, i gairebé un 62% ha rebut la primera dosi.

Parlen al vídeo: MERITXELL FEIXES, ADJUNTA DIRECCIÓ SAP LLEIDA NORD