La Volta Ciclista de Catalunya torna a la Seu d’Urgell en la seva edició número 101. Després de deu anys l’organització de la prova esportiva i l’ajuntament de la Seu han arribat a un acord perquè la ciutat acolleixi per tretzena vegada la sortida d’una etapa.

El consistori de la Seu ha posat en valor el ressó mediàtic que té aquest esdeveniment a tot el món i destaca la importància de seguir situant la comarca com un territori d’esport i del ciclisme, tant de muntanya com de carretera. El màxim responsable de la cursa, Rubèn Peris, ha assenyalat que en l’última edició la volta ha arribat a 190 països amb una audiència de gairebé 16 milios d’espectadors.

La Volta es celebrarà entre els dies 21 i 27 del març de 2022. L’organització apunta que l’etapa que surti des de la capital urgellenca formarà part d’un recorregut atractiu i exigent, tot i això encara no se’n sap la meta.

La Seu d’Urgell ha acollit fins al moment 12 sortides d’etapa de la volta, la primera el 1930, i nou arribades.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL