Mor un jove de 28 anys d’Oliana en un despreniment de terres a la pedrera situada al municipi de Ribera d’Urgellet, en el quilòmetre 170 de la C-14.

Aquest matí els Mossos d’Esquadra han estat alertats d’un accident greu a l’empresa quan s’ha produït una esllavissada de terra i no es podia localitzar un dels treballadors. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles del cos policial i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els Bombers han executat tasques de rescat, tot i que el terreny es trobava en unes condicions molt inestables. Els treballadors ja havien iniciat la retirada d’arena de la zona per buscar el noi desaparegut.

Poc després d’iniciar la recerca s’ha trobat el cos sense vida del jove de 28 anys veí d’Oliana.

Agents del grup d’investigació han fet atestat i traslladen els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell perquè investigui l’accident. També es traspassa la informació al Departament d’Empresa i Treball com és habitual en accidents laborals amb víctimes mortals.

L’ajuntament d’Oliana ha traslladat el seu condol i suport a familiars i amics de la víctima.