Bolvir ha donat el tret de sortida al 13è Cicle de Jazz. Després d'haver de suspendre'l l'any passat per la pandèmia, l'ajuntament l'ha tornat a programar, com cada estiu, els dimecres a la nit del mes d'agost.

La principal novetat d'enguany és el nou emplaçament. Els concerts es situen a la carpa instal·lada a la futura plaça major del poble. D'aquesta manera s'ha pogut ampliar l'aforament del poliesportiu seguint les mesures per evitar contagis de la covid.

De fet, l'ajuntament preveu que d'ara en endavant, el cicle de jazz es celebri a la plaça major, que hauria d'estar enllestida a la primavera.

Goodman Hamptom tribute Quintet ha estat l'encarregat d'encetar el cicle de Jazz de Bolvir. El cartell també compta amb Emma Fernández Band, Sax Gordon & Lluís Coloma Trio i amb Barcelona Rythm Tap.

Els concerts de jazz de Bolvir és una de les propostes culturals més esperades de l'estiu i sempre té bona acollida, tant pels cerdans com pels nombrosos visitants i segons residents que aquests dies són a la comarca.

Recordem que l'entrada a tots els concerts és lliure. Les persones empadronades al municipi podran reservar els seus tiquets dos dies abans que la resta d'assistents.

Els propers concerts seran, doncs, els dies 11, 18 i 25 d'agost i començaran a les deu de la nit.

A banda del cicle de jazz, Bolvir organitza aquest dissabte el 6è Festival B!, on actuaran Miki Núñez i Ju.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR