L’ajuntament de Bassella crea tres línees d’ajudes per donar suport a infants i joves per les despeses que es generen en l’època d’estudis. Aquestes subvencions donen suport econòmic a petits i adolescents, des de la llar d’infants fins a estudis universitaris.

Entre 0 i 16 anys es bonificarà amb 150 euros als nens i joves. Aquesta ajuda serà pel pagamanet de la quota de la llar d’infants, fins a 4t d’ESO serviran per donar suport amb el material escolar. Una línia d’aquestes ajudes contempla els joves, d’entre 16 i 25 anys, que realitzen estudis de batxillerat, de graus formatius o universitaris. Aquesta franja d’edat es dotarà amb tres-cents euros per despeses de mobilitat.

D’altra banda, per infants i joves fins a 4t d’Educació Secundària Obligatòria hi haurà una bonificació extra de 150 euros més per cobrir activitats extraescolars que s’han de realitzar en altres municipis, ja que Bassella no disposa d’aquest tipus de propostes.

Aquestes ajudes són una iniciativa del consistori per impulsar i donar suport a l’estudi entre infants i joves de Bassella que es veuen obligats a desplaçar-se a altres pobles, ja que al municipi no hi ha oferta formativa.

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA BASSELLA