Acaben els talls intermitents de circulació al camí de la Bastida per les obres que s’han realitzat durant tota aquesta setmana per arreglar el ferm de la carretera que s’havia vist malmès pel temporal ‘Glòria’.

La carretera que comunica els nuclis de la Seu d’Urgell amb la població de La Bastida d’Hortons, també dóna accés a diverses masies i finques agrícoles de la capital i del municipi d’Alàs i Cerc.

Aquest dimecres ja s’ha posat el ciment i, per tant, la circulació no es veu afectada. Els treballs a la carretera, sense incidència en el trànsit, segueixen fins divendres quan es donarà l’obra per finalitzada.

El paviment es troba en mal estat des de l’hivern de 2020 quan va tenir lloc el temporal ‘Glòria’. S’han fet dues actuacions a l’alçada de la borda Baró i una altra entre un camí particular i el camí de la Bastida.
L’actuació ha tingut un cost de gairebé 20.000 euros.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, REGIDOR DE MOBILITAT I VIA PÚBLICA