L'ajuntament d'Alp té sobre la taula tres projectes per al nou skatepark, que es consstruirà al parc de davant l'escola. Es tracta de tres empreses que, cenyint-se amb els requisits que demana l'equip de govern, proposen unes instal·lacions pensades per fer gaudir els aficionats a aquests esports extrems. Ara l'equip tècnic municipal haurà de decidir quina de les tres propostes tirarà endavant.

El nou skatepark d'Alp ocuparà una superfície d'uns 700m2. Vol convertir-se en un referent a la comarca, ja que seran les úniques instal·lacions que hi haurà d'aquest tipus. S'adreça a tots els públics, de totes les edats, i es podrà utilitzar en patinet, monopatí o patins de rodes.

La construcció del nou skatepark tindrà un cost aproximat de 150.000 euros, dels quals uns 80.000 euros els finançarà la Generalitat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis.
La previsió en que treballa l'equip de govern és que els treballs finalitzin abans d'un any.

Parlen al vídeo: IGOR ROIG, REGIDOR ESPORTS AJUNTAMENT ALP