La segona edició de La Seu es vesteix de blanc ha estat marcada per la pluja del dissabte que no ha permès fer l’acte tal com estava planificat per l’organització, tot i això les parades s’han instal·lat igualment a les arcades del Carrer Major perquè l’esdeveniment tingués lloc.

L’acte aquest any ha transportat els comerços de la ciutat al mitjà orient, amb el títol de Sakura Edition, les decoracions dels aparadors han estat protagonitzats per ventalls i flors relacionats amb el Japó i amb predomini del color blanc. El nom d’aquest esdeveniment fa referència a un arbre cirerer japonès, que ha permès a les botigues jugar amb les tonalitats que hi predominen. Aquest també es troba en alguns carrers de la Seu.

Tot i el mal temps la gent s’ha animat a participar en la jornada que vol incentivar el comerç local i molts ho han fet amb roba de color blanc, tal i com l’organització havia demanat.

La proposta ha comptat amb diverses activitats d’animació i zones lounge que s’han vist afectades pel mal temps.
Tot i que l’espai per a les parades que es volia utilitzar era molt més gran, finalment s’han hagut d’instal·lar sota les arcades per resguardar-se del mal temps. En aquesta edició hi ha hagut la participació d’una trentena de comerços.

Aquesta és una iniciativa de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell per impulsar el comerç local i la degustació de productes de proximitat.

Parlen al vídeo: