Bellver de Cerdanya acollirà aquest diumenge la desena edició de la Fira d'Artesanes i Oficis. Des de les deu del matí fins quarts de nou de la nit, al parc central hi haurà diverses activitats, com ara mostres i tallers de cistelleria, joieria, vidre o màscares.

L'objectiu de la fira és, doncs, donar a conèixer aquests oficis artesans, a més d'oferir propostes a tots els públics.

A més, la fira comptarà amb la presentació literària de dos contes infantils d'Anna Fité, un espectacle de circ a càrrec de El Metre i el concert del grup local Mai Por.

La fira d'Artesania i Oficis es situava tradicionalment a la plaça de l'ajuntament. La pandèmia va obligar l'any passat a trobar-li un nou emplaçament més ampli, com és el Parc Central. Enguany, com hem dit, tornarà a celebrar-se en aquesta zona.

A banda d'aquesta, dimarts 10 d'agost tindrà lloc, també a Bellver, la 39a Fira de Sant Llorenç, amb un mercat artesanal d'alimentació.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA