La comunitat de dones parapentistes, Voleteras, ha organitzat la primera concentració de parapent que ha tingut lloc a Organyà durant tota aquesta setmana. La iniciativa vol incentivar l’esport entre les dones, tot i que la participació és oberta a tothom.
L’organització de l’activtat va començar a través de grups a les xarxes socials on hi participen més de 160 dones parapentistes.

La primera concentració ha reunit a una setantena de participants que durant tota la setmana han dut a terme activitats com ioga, teles aèries i competicions amistoses, una d’aquestes ha sigut l’aterratge de precisió on havien de finalitzar el vol en una diana marcada al camp.

L’objectiu d’aquesta quedada és animar a les dones a practicar esport i conèixer-se entre elles. La voluntat és que es realitzin concentracions per tota Espanya segons l’època on sigui millor volar en cada indret.

Aquesta primera concentració de la comunitat de Voleteras ha finalitzat amb una jornada de Hike and Fly que consisteix en una excursió fins a un émbol que es troba a la muntanya de Fígols i baixar en parapent.

Parlen al vídeo: PAULA FERNÁNDEZ, ORGANITZADORA I CONCENTRACIÓ VOLETERAS