Des de divendres s'ha notat i força l'arribada de visitants i segons residents a Cerdanya. I és que carrers, places, comerços, aparcaments i serveis s'han omplert de cop aquest inici d'agost. Els hotelers confien en repetir les bones xifres d'ocupació de l'any passat, quan la pandèmia va fer que molts optessin per passar aquests dies de vacances a la comarca. Això sí, les reserves i anul·lacions d'última hora estan a l'ordre del dia.

Els dies més forts seran com sempre els del voltant del 15, tot i que l'ocupació es mantindrà elevada durant tot el mes.

Aquells que visiten aquest agost la comarca busquen entorns amb menys aglomeracions que altres zones i amb activitats que es puguin fer a l'aire lliure. El senderisme, les excursions o les rutes en bicicleta són les preferides, però també les visites al patrimoni de la zona i les activitats culturals.

L'ocupació durant el mes de juliol també ha estat bona. De fet, els hotelers expliquen que millor que l'any passat. Destaquen un increment de turistes francesos, interessats en conèixer sobretot les vil·les de Llívia i Puigcerdà.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA