El festival Els Set Inferns acaba la primera edició amb una gran afluència de públic tot i que el temps no ha acompanyat la jornada. L’esdeveniment que fusiona la cultura del jazz i del folk s’ha celebrat a Bellestar aquest dissabte amb diferents tallers i activitats.

El festival ha tingut lloc al pavelló del poble on s’han pogut veure concerts i s’ha fet un dinar popular. També s’hi ha realitzat un taller de danses tradicionals que ha estat impartit per Pep Lizandra, especialista en la recuperació d’aquests tipus de balls.

D’altra banda, a l’interior del nucli de població s’han fet diferents tallers a l’edifici de l’Estudi. Un d’aquests ha sigut sobre jazz on els participants han portat els seus propis instruments per treballar en aquesta temàtica.

Tot i que aquest any el festival només ha sigut d’un dia la idea de l’organització és ampliar-ne les activitats i que cada vegada tingui més durada.

La primera edició del festival Els Set Inferns ha tingut la col·laboració d’una trentena de voluntaris. L’organització obtenir més finançament per a una segona edició i oferir noves activitats durant més dies.

Parlen al vídeo: JOSEP VILARRUBLA, ORGANITZADOR ELS SET INFERNS