El Grup de Recerca ha estrenat aquest dilluns el cicle de conferències “A l'estiu: recerca't”. L'egiptòleg i autor de diversos llibres Josep Padró ha parlat sobre 'L'atlàntida i Egipte'. Aquesta ha estat la primera de les set conferències que formen part del cicle, totes de temàtiques variades per tal d'arribar a tots els públics.

Totes les conferències tenen lloc a la sala de convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà a les set de la tarda. L'entrada és lliure però però cal registrar-se per tenir un control de l'aforament i dels assistents. Des del Grup de Recerca confien en tenir una bona afluència de públic, tant local com forà.

El cicle “A l'estiu: recerca't” s'allargarà fins al 30 d'agost. A banda de les conferències, també en va formar part la presentació de diumenge passat del llibre “Si el cel es tornés vermell”, de Cori Calero.

A més, el GRC ja ho té tot a punt per a la 12a edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que arrencarà aquest dissabte.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRC