La proposta de la CUP per crear un centre tecnològic i de desenvolupament de la llet i el formatge rep una resposta positiva per part de la resta de grups municipals de la Seu.

Aquest projecte vol ser una alternativa a La Seu Tech City de l’equip de govern que va tirar endavant al consistori amb vots favorables de Compromís X la Seu i que els regidors de la CUP creuen que no cobreix les necessitats específiques del territori.

Després de reunir-se amb la resta de formacions de l’ajuntament els regidors de la CUP asseguren que la resposta ha estat bona i estan oberts a consensuar la idea de l’especialització.

El document amb el qual es treballa per tirar endavant aquest nou centre s’estructura en quatre eixos: la identificació de les necessitats locals, la fonamentació de motius, el desenvolupament del projecte i la socialització d’aquest perquè productors i ramaders hi puguin dir la seva.

La proposta del centre de desenvolupament sobre la llet i el formatge, segons la CUP, generaria llocs de treball de qualitat a la zona i serviria per cuidar els boscos.

El grup municipal remarca que aquest projecte vol dotar a les empreses ja existents i les futures d’un punt de referència pel desenvolupament de noves tècniques de manipulació, nous productes i noves línies de mercat.

Parlen al vídeo: XÈNIA ANTONA, CUP - BERNAT LAVAQUIOL, CUP