La consellera de Drets Socials de la Generalitat, Violant Cervera, ha fet una visita institucional a l’ajuntament de la Seu on ha estat rebuda per l’alcalde, Jordi Fàbrega, el vicealcalde, Francesc Viaplana i la regidora de Serveis Socials, Marian Lamolla.
Els principals temes que s’han tractat en les reunions han estat l’atenció a la gent gran, la posada en marxa del Contracte Programa com a eina de coordinació amb la Generalitat i la falta d’habitatge a la ciutat.

El consistori de la Seu ha posat de manifest la necessitat d’ampliar les places públics residencials, ja que a la ciutat només n’hi ha catorze i treballar en un nou model que s’enfoqui en l’autonomia de les persones per acompanyar-les en l’última etapa de la seva vida.
Per la seva part, la consellera, ha destacat la salut mental i el tractament d’addiccions entre infants i joves com uns dels temes a treballar. També ha remarcat que la voluntat d’aquesta legislatura és desplegar els Serveis Territorials als Pirineus.

Durant la seva estada a la Seu la consellera també s’ha reunit amb el copríncep d’Andorra i arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, al Palau Episcopal i ha visitat el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell al Centre Cívic Passeig.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - VIOLANT CERVERA, CONSELLERA DRETS SOCIALS GENERALITAT CATALUNYA