El pavelló esportiu de Bellver de Cerdanya ha acollit una fira dedicada al col·leccionisme. Concretament, a les figures de Playmobil, Lego i Exin Castillos. L'han visitat prop de 3000 persones, la majoria infants i famílies i també molts col·leccionistes. De fet, hi ha molta afició a aquestes joguines.

La fira ha comptat amb quatre venedors de Playmobil, dos de Lego i un d'Exin Castillos. També s'han exposat diferents diorames, d'Star Wars, de circ, de paisatges d'hivern o un parc d'atraccions. Els assistents més petits també han pogut saltar als inflables o participar als tallers de manualitats.
Per tal de garantir la seguretat dels assistents, s'ha controlat l'aforament i se'ls ha pres la temperatura al entrar al recinte.
És la primera vegada que Bellver acull una fira d'aquestes característiques i, veient la bona acollida que ha tingut, els seus organitzadors confien en programar noves edicions.

Parlen al vídeo: CARLOS CÁCERES, ORGANITZADOR FIRA