L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha signat avui el contracte de dos pisos amb l’Agència Catalana de l’Habitatge que ja estan llestos per entrar-hi a viure. Encara hi ha pendents les obres en dos pisos més que es podran entregar al consistori de la ciutat a principis de setembre.

Els dos pisos dels quals disposa l’ajuntament de la Seu seran cedits a dues famílies vulnerables segons l’assignació del Consorci d’Atenció a les Persones i Gent Gran de l’Alt Urgell. El consistori en farà les gestions administratives i entre dos i tres setmanes ja estarien llestos perquè algú els habiti.

Amb aquests nous pisos cedits per l’agència, l’ajuntament ja compta amb un total de 9 pisos socials a la ciutat, a diferència dels tres que hi havia quan es va iniciar la legislatura actual. A part, també es disposa de tres pisos de propietat privada i ja s’ha iniciat un projecte per construir deu habitatges més a l’edifici de Cal Pensament.

L’ajuntament de la Seu va rebre l’edifici, que es troba al centre de la ciutat, per una herència de Joan Obiols i que es vol utilitzar per crear habitatge social i assequible. Al setembre es podria tenir ja finalitzat el projecte i s’iniciarien les obres.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, REGIDOR HABITATGE AJUNTAMENT LA SEU