El camp de treball ‘Trencant silencis: joves i diverses’ que ha tingut lloc a Montferrer aquestes últimes setmanes ha finalitzat amb una mostra d’art a la Plaça Major del poble i a la Seu on els participants han mostrat els tabús que els afecten a través de diverses expressions artístiques.

A través d’una exposició de fotografies, un muntatge simbòlic sobre el pes de les paraules i una performance on les joves han dissenyat uns vestits per representar els tabús, es resumeixen tots els temes tractats durant aquestes jornades de treball.
A través de les activitats dutes a terme durant tot el camp, les joves han tractat diversos temes que han tingut com a resultat una performance, que a part de mostrar els tabús, també ha volgut ser una passarel·la per fer reflexionar al públic.

El camp de treball ‘Trencant silencis’, que ha tractat l’autoconeixement i la sexualitat a través de l’art, finalitza després de dues setmanes a Montferrer amb la voluntat de tornar a organitzar-lo.

Parlen al vídeo: NÚRIA LLOBET , MONITORA CAMP DE TREBALL ‘TRENCANT SILENCIS’ - XÈNIA CASADA, PARTICIPANT CAMP DE TREBALL ‘TRENCANT SILENCIS’ - JAN CIFUENTES, PARTICIPANT CAMP DE TREBALL ‘TRENCANT SILENCIS’