Prats i Sansor ha viscut un cap de setmana ple de música, colors i rialles. El Festival de circ Circdanya ha comptat amb uns 1500 assistents, la majoria famílies amb infants petits. La pluja de dissabte a la tarda va obligar a suspendre dos espectacles però diumenge el programa s'ha reprès amb normalitat. L'equip de govern n'ha fet un balanç positiu.

El festival de circ ha comptat amb tallers i espectacles a càrrec de diferents companyies i artistes, com ara No Patiskos Teatre, Yldor Llach o la Circquestra d'Improvisto's Krusty Show. S'han distribuït en diferents llocs del poble, entre els quals la plaça de l'església. Per tal de garantir la seguretat dels assistents, s'han adoptat diferents mesures, com ara l'obligatorietat de portat mascareta, tot i estar a l'aire lliure, o control de l'aforament.

Després de la bona acollida del segon Circdanya, aquest agost continuaran els espectacles de circ a Alp. La població acollirà la sisena edició de Circ al Carrer, amb espectacles gratuïts tots els divendres al vespre.

Parlen al vídeo: XAVI PICAS, ALCALDE DE PRATS I SANSOR