Aquest divendres ha tingut lloc la cloenda del Camp de Treball Internacional d’Arqueologia d’Isona, que s’ha dut a terme al jaciment de l’Hort del Cavaller. El 2019 i 2020 es van treure totes les capes de terra que hi havia a sobre i enguany s’ha pogut començar a treballar al jaciment com a tal. S’ha pogut constatar que hi ha muralles d’uns dos metres i parets de casa de més de mig metre. Unes mides poc freqüents que fan pensar que aquest és un jaciment de gran importància.

Tant el departament de Cultura com el d’Educació de la Generalitat s’han compromès a donar continuïtat a aquests camps de treball per tal que es pugui seguir excavant i traient a la llum el jaciment.

En aquesta ocasió, hi ha participat 8 nois i noies de França, Alemanya, Polònia, Itàlia i Catalunya que no són arqueòlegs però que estan interessats en la matèria.

Parlen al vídeo: CRISTINA BELMONTE, ARQUEÒLOGA I MEMBRE EQUIP RECERCA UB - ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ - MARTA MONJO, REPRESENTANT SERVEIS TERRITORIALS CULTURA - MARICEL SEGÚ, COORDINADORA JOVENTUT PONENT, ALT PIRINEU I ARAN