Enginy’o és el nou espectacle de circ de l’urgellenc Yldor Llach que ha preestrenat a la Seu. L’artista mostra la seva nova creació en dues jornades d’assaig obert per poder interactuar amb el públic i modificar escenes segons la seva reacció.

L’obra presenta una història carregada de poesia visual en un univers inspirat en el Petit Príncep. L’artista dóna vida a l’espectacle amb la seva bicicleta, la roda Cyr i una maleta.

Aquesta nova proposta que podria estrenar-se definitivament l’any que ve ha estat creada durant el confinament, quan l’ajuntament de la Seu va cedir la sala Sant Domènec perquè Llach hi pogués treballar.

Enginy’o es pot tornar a veure avui divendres, a les 22h de la nit, a la Sala Sant Domènec. L’activitat s’emmarca dins el programa d’oci alternatiu ‘Insomni’.

Parlen al vídeo: YLDOR LLACH, ARTISTA