El Museu de Llívia estrena un nou vídeo en què es difonen els espais que conformen el conjunt patrimonial que envolta la vila. L'objectiu del museu i l'Ajuntament és divulgar el patrimoni de Llívia, declarada com a Bé Cultural d'Interès Nacional en categoria de Conjunt Històric, l'única declaració d'aquest tipus que hi ha a la Cerdanya.
Així, doncs, el consistori i el museu volen posicionar el municipi com una destinació de turisme cultural, i com un referent cultural i d'identitat per a la població local, un conjunt que s'explica i s'entén millor, tot a la vegada.

D'altra banda, aquest vídeo, entra en el programa d'activitats anual de la Xarxa de Museus de les Comarques Gironines, on és inclòs el Museu de Llívia, i on, en el programa de comunicació, es reforça la imatge i el material de divulgació i comunicació dels museus, promovent campanyes de fotografia i vídeo per als museus adherits a la xarxa.

El vídeo, realitzat per Quim Güell, amb la col·laboració de l'empresa Arqueolegs.cat, es pot veure al canal de YouTube del Museu de Llívia, i serà visible a través, també, de les xarxes socials del museu i de l’ajuntament.