El 30è Dansàneu enfila les últimes jornades de festival. Ho fa amb la previsió d'una bona afluència d'assistents a les diferents propostes que encara es podran veure a les valls d'Àneu fins aquest diumenge. De moment, han esgotat entrades els espectacles de Cesc Gelabert, Artur Blasco, Maria del Mar Bonet, els focs de Sant Joan, el Tastàneu i les dues excursions naturalistes.

Justament un dels espectacles que ha penjat el cartell de complet han estat Els Focs de Sant Joan, de Robert Gerhard, que s’han estrenat aquest dijous més de 80 anys després de la seva composició. Per fer-la, Gerhard es va inspirar en les falles d'Isil

De cara a aquest cap de setmana destaca la trobada (im)possible entre Mishima i la companyia de la ballarina Laia Santanach, una de les propostes més esperades.

Parlen al vídeo: RUT MARTÍNEZ, DIRECTORA DEL DANSÀNEU