Llargues cues des de primera hora a la nova marató de vacunació sense cita prèvia que ha tingut lloc aquest matí a la Pista Polivalent de la Seu. Aquesta nova cita s’ha dirigit a persones majors de divuit anys per administar la primera dosi de la vacuna Moderna.
Tot i que aquesta jornada s’havia programat per la setmana passada es va ajornar a última hora degut a una incidència amb les neveres on es conservaven els vials.

Avui al matí s’ha pogut vacunar la població adscrita al Centre d’Atenció Primària de la Seu, és a dir, persones de la capital urgellenca i municipis de l’Urgellet. Entre els participants hi ha hagut molta gent jove que era un dels col·lectius als quals es volia arribar amb aquesta marató.

A les instal·lacions s’hi han format tres cues, dues per a l’administració de Moderna sense cita prèvia i una per a persones que ja tenien programada la segona dosi de la vacuna Pfizer i AstraZeneca i fills de professionals sanitaris.

La marató de vacunació sense cita prèvia ha administrat la primera dosi de Moderna a unes quatre-centes persones.

Parlen al vídeo: MERITXELL FEIXES, ADJUNTA DIRECCIÓ SAP LLEIDA NORD