Els aparadors dels comerços de la Seu s’ambienten en el mitjà orient per celebrar aquest dissabte l’edició Sakura de La Seu es vesteix de blanc, inspirada en el Japó. La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell ha organitzat una nova jornada per promoure el comerç local que tindrà lloc aquest dissabte de 17h de la tarda a 23h de la nit.

Donat el gran èxit que va tenir la iniciativa l’any passat, enguany s’amplia l’espai per a les parades que aniran des de la plaça Patalin, per tot el Carrer Major, fins al Centre Cívic. D’aquesta manera, l’ampliació de l’espai permet complir amb les mesures sanitàries vigents.

La previsió climatològica per dissabte dóna altes probabilitats de pluja a la Seu, per aquesta raó la Unió de Botiguers ja treballa en un pla alternatiu perquè es segueixi celebrant la jornada.

La decoració de les botigues de la Seu ja està preparada per celebrar l’edició japonesa de l’activitat, ara l’organització també anima a la gent a vestir-se de blanc per ambientar-se en la temàtica.

Parlen al vídeo: SERGI GINER, DINAMITZADOR LA SEU ES VESTEIX DE BLANC