Visita oficial de les autoritats al camp de treball que té lloc a Montferrer: ‘Trencant silencis: joves i diverses’. Les jornades que finalitzen aquest diumenge han reunit a joves de tot Catalunya per parlar de tabús, de la desinformació sobre la sexualitat, del cos i lautoestima a través de formats artístics.

En la visita hi ha assistit el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, el director general de Joventut, Àlex Sastre i la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon. Les autoritats han conversat amb els participants del camp que els han demanat més recursos a les aules per parlar de la sexualitat en positiu.

Les monitores de la iniciativa han comunicat que al finalitzar les jornades es crearà un document amb tota la informació que s’ha recollit aquests dies i s’entregarà a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Pérez ha remarcat la importància de tenir iniciatives com aquest camp al Pirineu.

El camp de treball que ha tingut una duració de dues setmanes acaba amb la creació d’una mostra d’art que es podrà veure a la Seu d’Urgell aquest divendres a les 19h del vespre al Parc del Cadí.

Parlen al vídeo: ÀLEX SASTRE, DIRECTOR GENERAL DE JOVENTUT - RICARD PÉREZ, DELEGAT DEL GOVERN ALT PIRINEU I ARAN