Puigcerdà i la Guingueta d'Ix han tornat a unir esforços per organitzar conjuntament el 7è Festival Tranfronterer d'Arts Escèniques. Justament, el concert de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu d'aquest dimecres a Puigcerdà ha donat el tret de sortida al festival, el qual s'allargarà fins l'1 de setembre. S'han programat més propostes que mai, fins a 19, com ara concerts, espectacles infantils o teatre.

Puigcerdà acollirà 13 propostes, com l'espectacle del Mag Lari del 16 d'agost, el show comèdia 'Calladitas estais mas guapas' del 23 o els concerts del Pot Petit i el dels Amics de les Arts el 27. El cartell també compta amb artistes locals, com la Inestable ceretana de Teatre o el grup La Corda Fluixa.

Per la seva banda, la Guingueta d'Ix i Càldegues seran escenari de sis propostes, com el concert de Zick Up del 21 d'agost o l'espectacle de Nina Show el 28 d'agost. Des del consistori confien en poder portar a terme totes les activitats tot i que estan a l'espera de conèixer les noves mesures que anunciarà aviat el president Macron.

Així, doncs, les entrades ja es poden adquirir a codetickets i a l'oficina de Turisme de Puigcerdà. Els preus van dels 10 al 18 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA I FESTES PUIGCERDÀ - NEUS GARCIA, REGIDORA AJUNTAMENT DE LA GUINGUETA D'IX