Els ajuntaments de Puigcerdà i Llívia han presentat aquest dijous la 6a edició del Festival de Música de Cerdanya. Aquest tindrà lloc del 6 al 25 d'agost i comptarà amb cinc concerts a cada població. El cartell d'enguany torna a combinar la música clàssica, el gospel i el pop-rock català. Així, doncs, formaran part del festival Beth, Manu Guix, Judit Neddermann, la Giorquestra o l'Orquestra Simfònica del Vallès.

La pandèmia ha fet reprogramar alguns concerts, tot i que la majoria del programa s'ha mantingut. Tal com va passar l'any passat, el festival s'adaptarà a les mesures sanitàries vigents.

El Festival vol convertir-se en un referent dels al panorama musical del Pirineu, com també ho és el Femap. El tret diferencial d'aquest és, com hem dit, la varietat de gèneres musicals que en formen part.

Les entrades ja es poden comprar a la web de codetickets i a les oficines de Turisme de les dues poblacions. Els preus van dels 12 als 16 euros, excepte el concert de El Kiwi i Flor Inza, que serà gratuït.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA PUIGCERDÀ