Núria Vilarrubla aconsegueix una vuitena posició a la final de C1 femení i s’emporta el diploma olímpic en el seu debut als Jocs Olímpics de Tòquio. El Club Cadí Canoë – Kayak s’ha reunit a les 7h del matí al Parc Olímpic del Segre a la Seu per veure en directe les semifinals, en les quals Mònica Doria ha quedat a les portes de la final amb una onzena posició.

Vilarrubla ha arribat a la final amb una vuitena posició en la classificatòria de canoa eslàlom. La palista ha aconseguit la mateixa posició en la final on ha fet un temps de 127.

Companys del club, familiars i amics han seguit en directe el debut de la urgellenca als Jocs Olímpics a través d’una pantalla al Ràfting Parc. La família s’ha mostrat molt emocionada i contenta pel reconeixement que suposa aquest diploma olímpic.

La medalla d’or ha estat per l’australiana Jessica Fox amb un temps de 105, la plata per la britànica Mallory Franklin i el bronze per l’alemanya Andrea Herzog.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - MARC VICENTE, PRESIDENT CLUB CADÍ CANOË - KAYAK - NÚRIA VILARRUBLA, FAMILIAR DE NÚRIA VILARRUBLA