L’Ajuntament de la Pobla de Segur durà a terme, del 2 al 8 d’agost, una campanya de control de velocitat a través d’un radar mòbil. L’objectiu principal d’aquesta campanya és fer un estudi de la velocitat a què circulen els vehicles a dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària del nucli urbà. Així, el radar mòbil s’instal·larà en diferents emplaçaments que es considerin convenients, ja sigui per l’alta sinistralitat que presenten, perquè s’hi ha detectat un excés de velocitat o bé per demandes veïnals.

Les dades obtingudes durant aquesta setmana s’analitzaran i, si convé, es proposaran actuacions de millora. Cal tenir en compte, però, que la Pobla de Segur compta amb travessies que són titularitat de l’Estat, de la Generalitat i de la Diputació, de manera que totes les actuacions s’hauran de consensuar amb aquestes administracions.

Des de l’Ajuntament han detallat que se sancionarà als vehicles que es detectin circulant a més de 50 quilòmetres per hora.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR