Bellestar acollirà aquest dissabte el primer festival de música jazz folk que es celebra al Pirineu, Els set inferns. El projecte va néixer en ple confinament amb l’objectiu d’incentivar els actes culturals en l’àmbit musical al municipi de Montferrer i Castellbó.

El festival inicia la programació a les 10h del matí amb un taller de Folk i continua a dos quarts d’una amb el primer concert, de Pablo Martín Trio. Després del dinar popular es duran a terme tallers de Jazz i de danses, la tarda acabarà amb un concert Folk del grup Sorguen.

A la nit tindrà lloc el sopar popular i la jornada finalitzarà amb un concert que uneix Folk i dansa. Durant tot el dia, en un recinte tancat es podrà visitar una fira amb artesans del territori.

El festival va iniciar una campanya de micromecenatge per finançar una part del projecte que s’ha completat amb gairebé 100 aportacions, l’altra part de suport que necessita l’activitat la rep de l’ajuntament del municipi.
S’espera que en aquesta primera edició, Els set inferns, rebi uns quatre-cents visitants.

Parlen al vídeo: JOSEP VILARRUBLA, ORGANITZADOR SET INFERNS