Un total de 31 joves han participat aquest mes de juliol en el camp de treball d’estiu de Tremp. En franges d’una setmana, els nois i noies han dut a terme activitats de suport a la ludoteca, la biblioteca, la fundació AlbaJussà, la brigada municipal i l’esplai de la Casa del Sol Naixent. Aquesta és l’última setmana del camp i després els participants rebran una compensació en forma de val per gastar al comerç de Tremp i una entrada per al cinema.

Pel que fa a les motivacions dels participants, la majoria buscaven poder fer alguna activitat útil durant l’estiu. En alguns casos, han triat la destinació en funció de la feina que els agradaria fer de grans.

Des de l’Ajuntament estan satisfets amb el nombre de participants, que s’ha apropat a les 40 places totals que s’oferien.

Parlen al vídeo: JUDIT SOPENA, TÈCNICA DE JOVENTUT AJ. DE TREMP - NOEL BIGORRA, FA EL CAMP DE TREBALL A LA BRIGADA - BLANCA CAELLES, FA EL CAMP DE TREBALL A L’ESPLAI - AINA LAMATA, FA EL CAMP DE TREBALL A L’ESPLAI