Les dues representants del Club Cadí Canoë-Kayak de la Seu, Mònica Doria i Núria Vilarrubla, als Jocs Olímpics de Tòquio, s’han classificat aquesta matinada per disputar les semifinals de C1 femení. Les esportistes han aconseguit un novè lloc per part de Doria i Vilarrubla ha fet una tretzena posició.

Núria Vilarrubla, la primera lleidatana a competir a uns Jocs Olímpics, ha passat sense problema la classificatoria, tot i que tenir una penalització de 8 segons. La urgellenca ha fet millor resultat en la primera mànega que en la segona, en total ha aconseguit un temps de 121.

Mònica Doria, del club urgellenc, que competeix per Andorra, ha fet un temps de 118 sense cap penalització, tot i això s’ha quedat a les portes de finalitzar fins al top ten que li podria haver donat accés directe a la final, per només sis segons.
La competició de piragüisme en aigües braves que té lloc al canal olímpic de Kasai acollirà aquesta matinada de dijous les semifinals a partir de les 7h del matí.

Cal destacar que la basca, Maialen Chourraut, que entrena a la Seu ha aconseguit la medalla de plata en la categoria K1 femení de canoa individual.
Parlen al vídeo: XAVIER TRAVÉ, DIRECTOR ESPORTIU PARC OLÍMPIC DEL SEGRE