La plaça major de Montferrer s’ha convertit en un escenari de música i danses del Pirineu amb l’activitat ‘Folk a la plaça’ dins el marc de propostes realitzades pels joves que participen en el Camp de Treball que s’està duent a terme aquestes setmanes al municipi.

L’entitat de lleure, SASC – Pixies, i l’Associació Cultural, Pirineus Creatius, organitzen el Camp de Treball amb el títol ‘Trencant silencis: joves i diverses’ on hi participen uns 10 adolescents d’entre 14 i 17 anys. L’objectiu d’aquestes jornades és que tinguin eines d’empoderament i transformació social.

Les joves realitzen activitats per expressar-se a través de l’art, en aquesta ocasió sota la direcció d’Ivan Castro i amb un ball adaptat a les mesures sanitàries, sense tocar-se i de forma individual, els protagonistes de la jornada han estat els balls i les músiques del Pirineu.

El Camp de Treball organitza aquest dijous a les 19h de la tarda una mostra d’art a la Plaça Major de Montferrer que també es podrà veure divendres a la mateixa hora al Patí Palau.

Parlen al vídeo: MARIA GIRÓ, MONITORA CAMP DE TREBALL ‘TRENCANT SILENCIS’ - IVAN CASTRO, DINAMITZADOR ‘FOLK A LA PLAÇA’