El Pallars Jussà acollirà el 3 i 4 de setembre la seva primera Ultramarató. Es tracta de la UItra Pallars 360, una nova proposta esportiva que transcorrerà al voltant del pantà de Sant Antoni i que pretén posar en valor aquesta zona prepirinenca de la comarca on hi predomina la mitja muntanya

L’Ultra Pallars 360 tindrà 94 quilòmetres i 4.400 metres de desnivell positiu. A banda, també hi haurà la Marató Trail, de 49 quilòmetres, la Geotrail, de 27 quilòmetres, i l’Entrapussada Trail, de 8 quilòmetres.

La cursa compta amb el suport dels principals ajuntaments de la zona, del Consell Comarcal del Pallars Jussà i del Geoparc Orígens. Justament, un dels elements que es vol posar en valor és el fet de córrer en territori Geoparc.

Parlen al vídeo: DAVID CARRASCO, MEMBRE ORGANITZACIÓ ULTRA PALLARS 360